epnerou_870x4601l

Αποσκληρυντές και φίλτρα νερού

Αποσκληρυντές νερού 

aposliryntisΟ αποσκληρυντής νερού προστατεύει αποτελεσματικά τις σωληνώσεις και τις συσκευές παραγωγής ζεστού νερού από επικαθίσεις αλάτων.
Τα άλατα  εμποδίζουν την σωστή λειτουργία των συσκευών και  φράσουν τις  σωληνώσεις με αποτέλεσμα την  υψηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για την παραγωγή ζεστού νερού σε πλυντήρια ρούχων, πιάτων, θερμοσίφωνα, λέβητες κλπ.
Η  χρήση του μαλακού νερού, μειώνεται δραστικά την  ποσότητα  απορρυπαντικού και μαλακτικών και επί πλέον την  χρήση  αποσκληρυντικού.

Πόσο μας κοστίζει το σκληρό νερό
Η ποσότητα απορρυπαντικού, μαλακτικού καθώς και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος  για παραγωγή  ζεστού νερού , όπως πλύσιμο (ρούχα, πιάτα, καθαριότητα θερμοσίφωνο λέβητες, ατμοσίδερο) είναι αυστηρά ανάλογη, με το πόσο σκληρό είναι το νερό που χρησιμοποιούμε.

Με  τη  χρήση μαλακού νερού προστατεύουμε της υδραυλικές εγκαταστάσεις,
δεν έχουμε   επικάθιση αλάτων στις ηλεκτρικές αντιστάσεις των συσκευών.

Η οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας  και απορρυπαντικών είναι θεαματική, και η διασφάλιση της υγείας σας αποτελεσματική

Φίλτρα νερού

Φίλτρα νερού αυτοκαθαριζόμενα με τη μέθοδο της υποπίεσης

judo_filterΗ JUDO προσφέρει την ιδανική λύση για την κατακράτηση στερεών (άμμος, χώμα κτλ.) που θολώνουν το νερό, καταστρέφουν τις σωληνώσεις και τα μηχανήματα και απειλούν την υγεία των καταναλωτών.
Ο αυτοκαθαρισμός επιτυγχάνεται με την περιστροφή της κεφαλής που προκαλεί υποπίεση. Η ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού αυτοκαθαρισμού του φίλτρου επιτυγχάνεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους (κατ’ επιλογή του πελάτη):

 • Χειροκίνητη περιστροφή της κεφαλής σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατ’ εκτίμηση του πελάτη, δεδομένου ότι ο βαθμός ακαθαρσίας του φίλτρου είναι εξωτερικά εμφανής.
 • Αυτόματη περιστροφή της κεφαλής κατόπιν εντολής του ενσωματωμένου χρονοδιακόπτη, τον οποίο έχει προρυθμίσει ανάλογα ο πελάτης.
 • Αυτόματη περιστροφή της κεφαλής, όποτε λόγω συσσώρευσης σωματιδίων στα φίλτρα πέφτει η πίεση κάτω από ένα όριο που έχει θέσει ο πελάτης στον ενσωματωμένο πιεζοστάτη.
 • Είναι ανοξείδωτα, ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Έχουν ανοξείδωτη επάργυρη σήτα (πλέγμα) για αντιμυκητιακή προστασία.
 • Δεν χρειάζονται ανταλλακτικά ούτε αναλώσιμα. Το αυτοκαθαριζόμενο πλέγμα έχει διάρκεια ζωής πολλών ετών.
 • Μηδαμινό κόστος λειτουργίας.
 • Ο αυτοκαθαρισμός του φίλτρου γίνεται χωρίς διακοπή της ροής.

Το αποτέλεσμα των πιο πάνω χαρακτηριστικών τους είναι ότι ο πελάτης τα εγκαθιστά και μετά τα ξεχνάει για χρόνια, δε χρειάζεται να δαπανήσει ούτε τον ελάχιστο χρόνο ή χρήματα για τη συντήρησή τους

Συστήματα αντίστροφης όσμωσης και απολύμανσης

Φίλτρα νερού αντίστροφης όσμωσης οικιακής χρήσης

noga-2Αποτελούν την πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μορφή επεξεργασίας νερού παγκοσμίως μέχρι σήμερα, αφαιρώντας αποτελεσματικά από το νερό 100άδες μολυσματικά στοιχεία και μικροοργανισμούς. Η αφαίρεση και κατακράτηση όλων αυτών των μολυσματικών ρύπων επιτυγχάνεται με ειδικές ημι-διαπερατές μεμβράνες διαπερατότητας 0,0001 micron

 

Εφαρμόζονται ευρέως

Σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές με αυξημένη περιεκτικότητα σε θαλασσινό – υφάλμυρο νερό
Σε γεωργικές περιοχές με αυξημένη συγκέντρωση νιτρικών αλάτων
Σε αστικές – γεωργικές – βιομηχανικές περιοχές με αυξημένη συγκέντρωση τοξικών- βαρέων μετάλλων (π.χ. εξασθενές χρώμιο, αρσενικό, κ.α.).

 

Πλεονεκτήματα συστημάτων αντίστροφης όσμωσης

 • Παρέχουν οριστική λύση στην ποιότητα και ασφάλεια του πόσιμου νερού
 • Επεξεργάζονται αποτελεσματικά νερά οποιασδήποτε ποιότητας (Υφάλμυρα- Γεωτρήσεων)
 • Είναι αυτόνομα. (Επεξεργάζονται το νερό του δικτύου ύδρευσης στο σημείο χρήσης)
 • Είναι οικονομικά. Στο 10% του κόστους των φιαλών που καθημερινά αγοράζετε. (0.013 λεπτά ανά λίτρο επεξεργασμένου νερού)

 

Αφαιρούν

95% των συνολικών διαλυμένων στερεών.
99% του χλωρίου καθώς και το 99% όλων των οργανικών ουσιών.
99,99% των βακτηρίων, των ιών και άλλων μικροβίων και μικροοργανισμών.
Απομακρύνουν τους πιθανούς καρκινογόνους παράγοντες όπως εξασθενές χρώμιο, αρσενικό, νιτρώδη, νιτρικά και άλλα τοξικά στοιχεία και βαρέα μέταλλα.
Βελτιώνουν δραστικά τη γεύση, την οσμή και τη διαύγεια του νερού.
Έχουν πιστοποιηθεί ότι αφαιρούν περισσότερους μολυσματικούς παράγοντες που επιδρούν στην υγεία από οποιοδήποτε άλλο σύστημα που βασίζεται μόνο στον ενεργό άνθρακα.
Δεν αφαιρούν ουσιώδη στοιχεία όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το φθόριο, χρήσιμο ποιώντας φίλτρα ελεγχόμενης προσθήκης και εμπλουτισμού μεταλλικών στοιχείων.

Έντυπα

filtraentypo

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επεξεργασία νερού , επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε το παρακάτω έντυπο:

Δείγμα έργων μας

Η επεξεργασία του νερού αποτελεί βασικό παράγοντα για την διασφάλιση της σωστής και οικονομικής λειτουργίας