ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ OVENTROP ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

kid_floorΗ ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που συνδυάζει συνθήκες θερμικής άνεσης και οικονομικής λειτουργίας. Στο σύστημα αυτό, ζεστό νερό θερμοκρασίας 35-45°C κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα, μέγιστης θερμοκρασίας επιφάνειας 29°C (σε συνήθεις χώρους παραμονής).

Το σύστημα, αποτελεί πλέον σύγχρονη λύση όχι μόνο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους , και λειτουργεί απλά: Κάτω από το τελικό δάπεδο της επιλογής σας είναι τοποθετημένη η μορφόπλακα, πάνω στην οποία στηρίζονται οι σωλήνες δημιουργώντας τα αντίστοιχα κυκλώματα. Αυτό επιτυγχάνει αρμονική ροή του νερού σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου και ομοιόμορφη θέρμανσή του. Το δάπεδο λειτουργεί έτσι ως ένα μεγάλο θερμαντικό σώμα για το χώρο.

Με την προσθήκη ενός μηχανισμού ψύξης, το ίδιο το σύστημα μετατρέπεται το καλοκαίρι σε σύστημα δροσισμού. Η τροφοδοσία νερού 18-19°C στους σωλήνες του δαπέδου, το μετατρέπει σε μια επιφάνεια απορρόφησης θερμότητας και όταν επέλθει ισορροπία στο χώρο, ο ανθρώπινος οργανισμός αποβάλλει σημαντικά ποσά θερμότητας αισθανόμενος έτσι μια ευχάριστη δροσιά. Ο δροσισμός δαπέδου πλεονεκτεί γιατί επιτυγχάνεται χωρίς ισχυρά ρεύματα και με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Έντυπο Oventrop

Oventrop

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό της Oventrop, επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε το παρακάτω έντυπο:

Oventrop

Ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση για ποιοτική θέρμανση και δροσισμό! 

Η ecotherm  έχοντας ως στόχο να προσφέρει ποιοτική θέρμανση και παράλληλα εξοικονόμηση ενέργειας, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού του κορυφαίου Γερμανικού οίκου Oventrop.

Το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης και δροσισμού δαπέδου Oventrop προσφέρει ιδανικές συνθήκες άνεσης χειμώνα – καλοκαίρι.

Η θέρμανση του χώρου είναι ιδανική και απόλυτα υγιεινή καθώς δεν υπάρχει κίνηση του αέρα ούτε και η ενοχλητική σκόνη των κλασικών σωμάτων.

H εξοικονόμηση ενέργειας με ένα ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης είναι έτσι κι αλλιώς εφικτή λόγω του χαμηλότερου βαθμού προσαγωγής ζεστού νερού στο σύστημα μας και συνεπώς λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και χρημάτων.

  • Ελεύθερη διαμόρφωση του χώρου χωρίς θερμαντικά σώματα
  • Όμορφο περιβάλλον λόγω «αόρατης» τεχνολογίας θέρμανσης.
  • Το δάπεδο αποκτά ξεχωριστό ρόλο στο χώρο του σπιτιού.
  • Υγιεινό περιβάλλον χωρίς ξήρανση της ατμόσφαιρας του χώρου.
  • Θέρμανση που ανταποκρίνεται στην ανατομία του σώματος:
    ζεστά πόδια, κρύο κεφάλι.

Δείγμα έργων μας

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ιδανική και απόλυτα υγιεινή καθώς δεν υπάρχει κίνηση του αέρα ούτε και η ενοχλητική σκόνη των κλασικών σωμάτων.