Λέβητες αερίου

Η τεχνολογία συμπύκνωσης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις στις μοντέρνες τεχνολογίες θέρμανσης:
Τα καπναέρια που παράγονται κατά την διάρκεια της καύσης, ψύχονται πριν την έξοδό τους από τον λέβητα, με αποτέλεσμα να συμπυκνώνονται οι υδρατμοί που περιέχονται μέσα σε αυτά. Η θερμική ενέργεια που παράγεται από την υγροποίηση αυτή, αυξάνει την θερμοκρασία του νερού του λέβητα.

Το σώμα του λέβητα είναι κατασκευασμένο από ειδικό κράμα ανθεκτικό στη διάβρωση, ένα υλικό με τριπλάσια θερμική αγωγιμότητα σε σχέση με μαντέμι ή ανοξείδωτο χάλυβα !!!

Buderus

Έτσι οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου επιτυγχάνουν βαθμούς απόδοσης 109% , με αποτέλεσμα οι δαπάνες θέρμανσης να μειώνονται από 10% μέχρι 14% (ποσοστό που ανέρχεται μέχρι και 30% σε περιπτώσεις σύγκρισης με παλαιούς λέβητες).

Παράλληλα οι λέβητες αερίου προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση (μικρός όγκος συσκευής, μικρό βάρος), αλλά και μεγάλη ευκολία στη συντήρηση. Βέλτιστη καύση και σιγαστήρες απαγωγής καπναερίων συντελούν στην μείωση της στάθμης του θορύβου λειτουργίας στο ελάχιστο (αθόρυβη λειτουργία)
Όλα τα εξαρτήματα του λέβητα που χρειάζονται συντήρηση (πχ καυστήρας), είναι έτσι σχεδιασμένα και συναρμολογημένα ώστε να είναι πολύ εύκολη η πρόσβασή τους από μπροστά, κατά την διάρκεια της συντήρησης.

Σε συνδυασμό με το σύστημα καπνοδόχων KAS 80, οι λέβητες συμπύκνωσης της BROETJE μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού / διαμερίσματος, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη ειδικού χώρου λεβητοστασίου.

Έντυπα

photolevitas_aeriou-fw

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους λέβητες αερίου,  επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε τα παρακάτω έντυπα:

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλότατος βαθμός απόδοσης 109%.
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Μικρός όγκος συσκευής με βολικές διαστάσεις για εύκολη τοποθέτηση
  • Πολύ χαμηλή εκπομπή ρύπων, πολύ πιο κάτω από τα κατώτερα επιτρεπόμενα όρια, για λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον (Ενεργειακή κλάση Α)
  • Υψηλή θερμική απόδοση με διαβάθμιση ισχύος καυστήρα
  • Δυνατότητα θέρμανσης αλλά και παρασκευή ζεστού νερού χρήσης

Δείγμα έργων μας

Η τεχνολογία συμπύκνωσης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εξελίξεις στις μοντέρνες τεχνολογίες θέρμανσης