Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας Nibe

nibes2Μια γεωθερμική αντλία θερμότητας μπορεί να μειώσει το κόστος ενέργειας έως και κατά 80%. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε θερμότητα εκμεταλλευόμενοι τη θερμότητα του εδάφους. Αυτή η  δωρεάν πηγή ενέργειας ελαχιστοποιεί τις εκπομπές CO2 και φυσικά ανήκει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Μένει μόνο να αποφασίσετε αν η δωρεάν θερμότητα που θα εκμεταλλευτείτε θα προέρχεται από την θερμότητα του υπεδάφους, από  υπόγεια ύδατα ή από το έδαφος κάτω από το γκαζόν. Η πιο κατάλληλη καθορίζεται από την απαίτηση της ενέργειας του σπιτιού, το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και το οικόπεδο. Το σύστημα θα σας  παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό χρήσεως, ενώ θα μπορεί επίσης να παρέχει  ψύξη κατά τη διάρκεια της θερμής ημέρας.

 

nibes3

Έντυπα NIBE

Oventrop

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις γεωθερμικές αντλίες θερμότητας ΝΙΒΕ, επικοινωνήστε μαζί μας ή διαβάστε τα παρακάτω έντυπα:

Μια σταθερή επένδυση

Η NIBE   είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας παγκοσμίως.  Με έδρα και εργοστάσιο στην Σουηδία, η NIBE παράγει αντλίες θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού.  Σε ολόκληρη την Σκανδιναβία, μια περιοχή με μεγάλη παράδοση στις αντλίες θερμότητας, η NIBE κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις, γεγονός που μαρτυράει πολλά για την ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της.

Δείγμα έργων μας

Μια γεωθερμική αντλία θερμότητας  μπορεί να μειώσει το κόστος ενέργειας έως και κατά 80%